Over ons

Visie

Je goed voelen is belangrijk. En voel je je goed, dan kun je meer aan en ben je een leuker persoon om mee om te gaan. Tevreden zijn over je uiterlijk is hiervan voor veel mensen een onderdeel.

Onderzoek heeft uitgewezen dat de meeste volwassen mannen en vrouwen ook redelijk tevreden zijn over hun uiterlijk, Gelukkig maar! Maar tegelijkertijd denkt een meerderheid wel eens aan een cosmetische ingreep. Want het kan altijd beter! De laatste jaren is de drempel om dit daadwerkelijk te doen, lager geworden.

Tegelijkertijd groeit de aandacht voor een gezonde leefstijl en natuurlijke verzorging. Face & Neck Training is vanuit deze gedachte opgericht. Je kunt actief en op een gezonde en natuurlijke manier aan je uiterlijk werken.

Face & Neck Training is een online trainingsprogramma dat je helpt je gezichts- en nekspieren te verstevigen en je huid in een betere conditie te krijgen. Passend in jouw schema, krijg je dagelijks oefeningen aangeboden. Het kost je maar enkele minuten per dag. Het programma duurt 40 dagen, waarna je duidelijk verschil zult zien en een tool in handen hebt om je resultaten bij te houden en verder te verbeteren.

De trainer

Mijn naam is Ellen van Dijk. Een aantal jaar geleden kwam ik in aanraking met een methode om je gezichtsspieren te trainen. De gedachte hieraan is zo logisch!

Foto portret van de trainer en maker van de 40 dagen training

Al jaren ga ik naar de sportschool en beoefen ik yoga. Om fit en in vorm te blijven. En keek ik in de spiegel, dan zag ik wel de tekenen van veroudering, maar het kwam gewoon niet in me op, dat ik ook mijn gezicht zou kunnen trainen. Ik probeerde verschillende verzorgingsproducten, met wisselend succes. Sommige producten deden wel iets voor mijn huid, maar om nou te zeggen dat ik er echt veel beter door uitzag, dat niet.

Dus enthousiast ging ik van start met gezichtstraining. Maar eerlijk is eerlijk, ik hield niet vol. Waarom? Het kostte me te veel tijd en moeite. Steeds minutenlang video’s en instructies terugkijken, dat werkte niet voor mij. Zo kwam ik op het idee om makkelijk te onthouden oefeningen te ontwikkelen en te verzamelen en deze op zo’n manier te presenteren, dat jij als gebruiker snel en doelgericht aan de slag kunt. Waar en wanneer het jou uitkomt. Bijvoorbeeld tijdens je ochtend- en/of avondritueel, na toiletbezoek (even in de spiegel kijken en een oefening doen) of als je onderweg bent of je maaltijd aan het voorbereiden.

Voor en na de training

Beweeg de schuif om het verschil te zien.

Ontspanningsoefening

Gesproken uitleg nederlands

Spoken explanation english

Tekstuele uitleg nederlands
  • Sluit je ogen
  • Adem in
  • Adem zo langzaam mogelijk uit alsof je door een rietje uitademt
  • Herhaal 6 keer
  • Breng vanuit deze ontspanning je focus op de activiteit die je vervolgens gaat doen
Textual explanation english
  • Close your eyes
  • Breathe in
  • Exhale as slowly as possible like you’re exhaling through a straw
  • Repeat 6 times
  • From this relaxed mode, focus on the one activity that lies ahead now
×

Hoe kan ik helpen?

×